Επενδύει στο Δουβλίνο το Facebook

Θα τετραπλασιάσει το μέγεθος των διεθνών της γραφείων


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
23:26
08/11/2018
Επενδύει στο Δουβλίνο το Facebook
loading

Η Facebook προχώρησε σε μια μακροπρόθεσμη μίσθωση στο Δουβλίνο που θα έχει ως αποτέλεσμα να τετραπλασιαστούν οι χώροι των διεθνών της γραφείων ενώ η εταιρία θα μπορεί να υπερδιπλασιάσει τον αριθμό υπαλλήλων της που σήμερα ξεπερνούν τις 4.000.

Η Facebook ανακοίνωσε ότι η επέκταση θα προσφέρει επαρκή χώρο για ακόμα 5.000 εργαζομένους. Μια τέτοια αύξηση θα καταστήσει την αμερικανική εταιρία έναν από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς εργοδότες στην Ιρλανδία όπως η Google και η Apple, η καθεμία εκ των οποίων απασχολεί πάνω από 6.000 εργαζομένους σε όλη τη χώρα.

Η εταιρία μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει μια σειρά παγκόσμιων και περιφερειακών ομάδων σε τρία κτίρια γραφείων στο Δουβλίνο, όπου απασχολεί μηχανικούς, δικηγόρους και υπαλλήλους στα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων.

«Επενδύουμε εδώ με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Γκάρεθ Λαμ, επικεφαλής της of Facebook Ireland.

«Αυτή η σημαντική επένδυση σε μία έκταση 56 στρεμμάτων με τη δυνατότητα για χιλιάδες ακόμα εργαζομένους επιδεικνύει τη δέσμευσή μας στην Ιρλανδία, την επιθυμία μας να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας εδώ και να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην οικονομία».

Η Ιρλανδή υπουργός Επιχειρήσεων Χέδερ Χάμφρεϊς δήλωσε ότι η επέκταση αντιπροσωπεύει μια τεράστια ψήφο εμπιστοσύνης στην Ιρλανδία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει