Επιτέλους… οι διακοπές έφτασαν! Οι βαλίτσες είναι έτοιμες να γεμίσουν με μαγιό, παρεό και ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση! Φέτος όμως, όπου κι αν πας, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και το Steamer 3000 Series της Philips. Το σύστημα ατμού χειρός που πάει παντού! Στο νησί, στο βουνό, στο χωριό, στο εξωτερικό! Ελαφρύ και πτυσσόμενο, χωράει στη βαλίτσα σου και υπόσχεται να κάνει τη ζωή σου εύκολη και υπέροχη!

Γιατί ωραία η παραλία, αλλά αν μετά θέλεις να πας κάπου ωραία για φαγητό; Το βγάζεις, κάνεις ένα πέρασμα στο ρούχο σου και φεύγεις, με ένα υπέροχα φρεσκοσιδερωμένο φόρεμα, πουκάμισο ή παντελόνι που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις! Το Steamer 3000 Series της Philips είναι ο μυστικός σου σύμμαχος για υπέροχες εμφανίσεις, στο λεπτό. Δε χρειάζεται σιδερώστρα, είναι κατευθείαν έτοιμο για χρήση και περιποιείται με μία κίνηση τα τσαλακωμένα από τη βαλίτσα ρούχα. Εγγυημένα δεν θα κάψει ποτέ κανένα ρούχο, μια και είναι απολύτως ασφαλές για όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. 

Πάρ’το μαζί σου και ένα είναι το σίγουρο: όταν γυρίσεις, θα θέλεις να το χρησιμοποιείς ΚΑΙ στο σπίτι, για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, αλλά και για εύκολο σιδέρωμα με ατμό ακόμα και στις κουρτίνες και τα σεντόνια. Το σύστημα χειρός ατμού σκοτώνει 99,9% των βακτηρίων* και χαρίζει υγιεινή σε όλη την οικογένεια! Και τα πλεονεκτήματά του συνεχίζονται…. Βγήκες έξω για φαγητό και οι μυρωδιές από την κουζίνα πότισαν τα ρούχα σου και μυρίζουν; Το steamer αφαιρεί τις οσμές και σε γλιτώνει από επιπλέον πλύσιμο στο πλυντήριο και συνεπώς από σπατάλη ενέργειας!

Αλλά και για σένα που αγαπάς το casual style και δεν αποχωρίζεσαι τα sneakers σου ούτε στις διακοπές, η Philips έχει ακόμα έναν μυστικό σύμμαχο που χωράει στη βαλίτσα σου: το Sneaker Cleaner, τον καθαριστή αθλητικών παπουτσιών που φροντίζει να έχεις καθαρά παπούτσια όπου κι αν πας! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις από τα 3 είδη βούρτσας και να έχεις στη στιγμή πεντακάθαρα παπούτσια! Και εδώ, η Philips κατάφερε να σου προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα με τον λιγότερο δυνατό κόπο: απλώς βρέχεις με νερό και σαπούνι το πινέλο, ενεργοποιείς τον καθαριστή και σκουπίζεις τα παπούτσια με μία καθαρή πετσέτα όταν τελειώσεις. 

Χειμώνα-καλοκαίρι, στο νησί ή στο βουνό, το σύστημα ατμού χειρός και το Sneaker Cleaner της Philips κάνoυν τη ζωή πιο διασκεδαστική και την εμφάνισή σου προσεγμένη, από την κορυφή έως τα νύχια! 

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

*Δοκιμή 1 λεπτού, σε στάση, από εξωτερικό οργανισμό για τους τύπους βακτηρίων Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231.