Το τρέιλερ για τον νέο τίτλο της Ubisoft «Valiant Hearts: The Great War» είναι από αυτά που σε κάνουν να σταματήσεις ό,τι κάνεις για να το απολαύσεις όπως του πρέπει.

Την ώρα λοιπόν που ο Α’ Παγκόσμιος έχει επισκιαστεί άρδην από την επόμενη οικουμενική σύρραξη, αφού ο Β’ Παγκόσμιος του έχει κλέψει όλη τη ζοφερή δόξα με τον διαπρεπή κακό του Αδόλφο Χίτλερ, τα τζιμάνια της Ubisoft αποφάσισαν να ρίξουν λίγο φως στον Μεγάλο Πόλεμο, όπως ήταν γνωστός δηλαδή ο Α’ Παγκόσμιος στα χρόνια του Μεσοπολέμου.

Και μπορεί να μην είχε έναν Χίτλερ, Μουσολίνι ή Χιροχίτο να μισήσει ο υπόλοιπος πλανήτης, ήταν ωστόσο η πρώτη φορά στη στρατιωτική ιστορία που ο άνθρωπος σκάρωσε νέους τρόπους για να εξαφανίσει μαζικά τους αντιπάλους του, σε ένα ιδανικό μείγμα φονικής δεξιοτεχνίας και τραγικής αποτελεσματικότητας.

Η Ubisoft θα ρίξει στην αγορά τον 2D puzzle/adventure τίτλο της για τον Α’ Παγκόσμιο στις 25 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμος τόσο για PC όσο και για κονσόλες (Xbox 360, Xbox One, PS3 και PS4).

Μην περιμένετε βέβαια πολεμική δράση τύπου «Battlefield 4», καθώς η Ubisoft έριξε το βάρος στην ανθρώπινη διάσταση του δράματος και τον αγώνα για επιβίωση στα αιματοβαμμένα χαρακώματα του Μεγάλου Πολέμου.

Και βέβαια θα έχουμε στη διάθεσή μας μπόλικους ρόλους, από γάλλο αιχμάλωτο πολέμου και αμερικανό στρατιώτη μέχρι τη γιατρό της ομάδας και τον βρετανό πιλότο.

Απολαύστε το τρέιλερ και ετοιμαστείτε (και προσπαθήστε να μη σας πάρουν τα ζουμιά όταν δείτε τον σκύλο να κλαίει!)…

Και κάτι ακόμα: η ιστορία βασίζεται στα πραγματικά πολεμικά χρονικά του Felix Chazal, του γάλλου στρατιώτη του Α’ Παγκοσμίου που τυχαίνει να είναι προπάππος ενός εκ των developers της Ubisoft!