Τα τελευταία χρόνια είτε το παραδέχεστε είτε όχι η Samsung απέκτησε τη φήμη για την αντιγραφή Apple προϊόντων και μάλιστα μερικές φορές χωρίς ίχνος ντροπής.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κορεατικός κολοσσός ανακοίνωσε από το πουθενά πως θα λανσάρει μια χρυσή εκδοχή του Samsung Galaxy S4 λίγες μέρες μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το χρυσό iPhone 5S της Apple.

H κίνηση αυτή όπως αναμενόταν εκνεύρισε τους Apple Fans για ακόμη μια φορά ενώ και στο στρατόπεδο του Android δεν έλειψαν τα ειρωνικά σχόλια για την απόφαση αυτή.

Το Samsung Tomorrow σήμερα αναφέρει πως οι αντιδράσεις αυτές ανάγκασαν την εταιρεία στο εταιρικό blog της να αναφέρει πως δεν αντιγράφει κανένα iPhone μιας και αυτή ήταν η πρώτη που έφερε τα χρυσά κινητά στην αγορά. Το GALAXY Golden flip-phone και το Samsung SHW-A330S «Wise 2» είναι δύο από αυτά.

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους όντως η Samsung είχε αυτά τα κινητά στην αγορά αλλά το μοναδικό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως χρυσό smartphone ήταν το Giorgio Armani smartphone της το 2009 που ήταν μια τεράστια αποτυχία για την εταιρεία.

Σίγουρα η Apple δεν έχει τα copyright του χρυσού χρώματος και σίγουρα πολλές εταιρείες κατά το παρελθόν κάνανε παρόμοιες χρωματικές απόπειρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρονική στιγμή που αποφάσισε να κάνει χρυσό το S4 η Samsung δεν πείθει κανέναν πως δεν το έκανε για να συναγωνιστεί το αντίστοιχο iPhone 5S.

Πηγή: appleworldhellas.com