Οι γιορτές μας δίνουν την ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να «δεθούμε» με την οικογένειά μας.

Τα εορταστικά τραπέζια με τους συγγενείς και τους φίλους, τα μεγάλα φαγοπότια, τα δώρα στο δέντρο, οι θείες που θέλουν να φιλάνε σταυρωτά μικρούς και μεγάλους, οι θείοι που θέλουν να «κάθονται με τη νεολαία», «γράφουν» μέσα μας για πάντα και θα τα αναπολούμε τα επόμενα χρόνια με γλύκα.

Φέτος, αν πρέπει να πάτε πάλι «στης μαμάς» και το σκέφτεστε όχι με πολύ ενθουσιασμό, ή αν ήρθε η δική σας σειρά να τους περιποιηθείτε όλους, αρχίστε να σκέφτεστε με ποιο τρόπο η γιορτή θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνουν μικροί και μεγάλοι μία παρέα;

Αυτό που κάνει τις οικογενειακές και φιλικές βραδιές, πετυχημένες και βοηθάει  όλους τους συνδαιτυμόνες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να διασκεδάζουν πραγματικά, είναι το παιχνίδι.

Το ομαδικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες γελούν και πειράζονται μεταξύ τους και αναπτύσσουν πραγματικούς δεσμούς αγάπης.

Αυτό το παιχνίδι, που «αποκαλύπτει» χαρακτήρες, στις νίκες και στις ήττες και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Αυτό το παιχνίδι, το αγόρασαν  περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, γιατί είναι η κορυφαία κονσόλα, με τις περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης, που προσφέρει απόλυτη ελευθερία.

Είναι το PlayStation 4 και παραμένει το ιδανικό δώρο για τις γιορτές, για παιδιά και ενήλικες και θα προσφέρει χαρά σε όλη την παρέα, των συγγενών και φίλων. Δεν έχει σημασία πόσοι θα παίζουν και πόσοι απλά θα παρακολουθούν και θα σχολιάζουν καυστικά, τα κατορθώματα των άλλων. Σημασία έχει, ότι θα υπάρχει διάδραση και ψυχαγωγία.

Με δεκάδες δημοφιλή παιχνίδια για να διαλέξει κανείς, με δυνατούς μαχητές, αθλητικούς ήρωες και θρύλους του gaming, όλα τα γούστα, είναι καλυμμένα.

Aν, λοιπόν, κάτω από το δέντρο υπάρχει, έστω μία κονσόλα PS4, δώρο από τους παππούδες στον εγγονό ή από τα παιδιά και τη μαμά, στο μπαμπά, τότε η βραδιά του ρεβεγιόν και πολλές ακόμη βραδιές, θα αλλάξουν επίπεδο.

Φέτος τις γιορτές, «It’s time to play». Είναι ώρα να παίξεις, να ξαναγίνεις πάλι το παιδί, που κρύβεις μέσα σου. Όπως τότε που χαρίσαμε όλα τα αδέλφια μια κονσόλα στον μικρό μας αδελφό, που δεν έχει κάνει ακόμη τη δική του οικογένεια και είναι ο αγαπημένος θείος όλων των παιδιών. Μόλις άνοιξε το δώρο του και είδε το PS4 το σύνδεσε αμέσως και άρχισε να παίζει εναλλάξ με τα παιδιά Gran Turismo Sport. Όλα τους, άφησαν τους καναπέδες και τα κινητά, στην άκρη και έκαναν έναν κύκλο γύρω από τον cool θείο, που τους έδειχνε πως είναι οι πραγματικές, οικογενειακές στιγμές εορτών. Με παιχνίδι, γέλια και ένα αίσθημα ότι έχεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι και μπορείς να το χαρείς.

Αυτές τις γιορτές, ήρθε η ιδανική «Ώρα να παίξεις» με το PlayStation 4, το οποίο διατίθεται από €199,99*.

Ήρθε η ώρα να ταξιδέψεις σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο δράση και ξεχωριστές εμπειρίες! Μη χάσεις στιγμή!

* Ενδεικτική Λιανική Τιμή. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων