Το 2019 είναι η χρονιά στην οποία συστήθηκαν στο κοινό τα αναδιπλούμενα smartphones από Samsung και Huawei, με τα Galaxy Fold και Mate X, αντίστοιχα, να ανοίγουν τον δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας στα κινητά τηλέφωνα.

Όπως φαίνεται, η κορεατική εταιρεία ετοιμάζει και τον διάδοχο του μοντέλου της που έκλεψε τις εντυπώσεις, από το οποίος κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες στο διαδίκτυο, καθώς και κάποια βίντεο που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά του -τουλάχιστον όσα έχουν γίνει γνωστά, ή εκτιμάται ότι ισχύουν για τη συσκευή.

Η είδηση αυτή έρχεται να αποτελέσει κάτι σαν έκπληξη, καθώς μέχρι πρόσφατα δεν είχαν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για το συγκεκριμένο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο, μέχρι που έκανε την απρόσμενη εμφάνισή του στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Το κλείσιμο της συσκευής που είδε το φως της δημοσιότητας παραπέμπει σε κοχύλι (clamshell-style), για να επιβεβαιώσει τα όσα είχαν αναφερθεί για αυτήν νωρίτερα μέσα στο 2019. Σε αντίθεση με το αρχικό Galaxy Fold, αυτό θα είναι ένα smartphone που μπορεί να διπλώσει στη μέση, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο βολικό στη μεταφορά του.

Δείτε το βίντεο: