Είναι από αυτά τα προβλήματα που είναι να μην σου τύχουν. Όχι δεν έχει τόσο να κάνει με το πόσο προσεκτικός είστε με την συσκευή σας και δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα που είναι κάτοχος ενός iPhone 5.

O λόγος για το ενοχλητικό πρόβλημα που παρατηρήθηκε με κάποια iPhone 5 να μαζεύουν σκόνη στο εσωτερικό του φακού της κάμερας τους. Το αποτέλεσμα αν σας συμβεί κάτι τέτοιο είναι απίστευτα νεύρα και φυσικά άθλιες φωτογραφίες.

Παρακάτω σας έχουμε ένα video που δείχνει έναν σχετικά εύκολο τρόπο να καθαρίσετε μόνοι σας την κάμερα του iPhone 5 αν ποτέ σας παρουσιαστεί το παραπάνω. Όπως φαντάζεστε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ανοίξετε την συσκευή με τα κατάλληλα εργαλεία. Δεν είναι δύσκολο σαν εγχείρημα αλλά τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως θέλει προσοχή! Αν δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα μην το δοκιμάσετε.

Βασικά, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις δύο βίδες στο κάτω μέρος του iPhone 5, και στη συνέχεια ανασηκώστε το κάτω μέρος του πλαισίου με το πλαστικό εργαλείο που ονομάζεται spudger, προσέχοντας παράλληλα τα μικροσκοπικά καλώδια σύνδεσης στην κορυφή της συσκευής.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποσυνδέσετε απαλά αυτά τα καλώδια και να αφαιρέστε τις τρεις βίδες που συγκρατούν την πίσω κάμερα. Μόλις γίνει αυτό ψεκάστε λίγο αέρα εκεί για να απαλλαγείτε από τη σκόνη και τη βρωμιά.

Πηγή: appleworldhellas.com