Μπορεί μέχρι σήμερα, η δημοφιλία του Bitcoin να μην ήταν μεγάλη, όμως αυτό δεν ήταν εμπόδιο στην υιοθέτησή του από το Reddit, σαν έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής για το Reddit Gold.

Η ιστοσελίδα, ανακοίνωσε τη νέα επιλογή πληρωμής, που θα συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες επιλογές Google Wallet και PayPal. Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές και μέσω πιστωτικών καρτών για το Reddit Gold, σαν μία πιο παραδοσιακή επιλογή.

Αυτές οι κινήσεις, από μεριάς Reddit έγιναν με βάση τις υποδείξεις των χρηστών του, που σαν «κοινότητα» δείχνουν να υποστηρίζουν το νέο νόμισμα. Μέχρι στιγμής οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών είναι διαθέσιμες μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, με την επιλογή να δίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από την επόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα το Bitcoin είναι ήδη διαθέσιμο για όλους από τώρα, ανεξαρτήτως της περιοχής τους. Μπορεί το Bitcoin, να μην έχει καταφέρει ακόμα να γίνει το νόμισμα του διαδικτύου, όμως όπως φαίνεται ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Άλλωστε, η δημοφιλία που θα αποκτήσει μέσα από την κοινότητα του Reddit, σίγουρα θα του δώσει μεγάλη ώθηση.