Μετά από ένα χρόνο ανάπτυξης, το δημοφιλές Angry Birds επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο του στο Facebook αύριο, ωστόσο αυτό συνέβη σήμερα.

Αν και το παιχνίδι διατίθεται για μια ευρεία ποικιλία κινητών και tablets, η φινλανδική εταιρία Rovio ανακοίνωσε μια ξεχωριστή έκδοση των Angry Birds για το Facebook. Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους νέες δυνάμεις, οι οποίες ονομάζονται power-ups και δίνουν έναν νέο, ανταγωνιστικότερο, χαρακτήρα στο παιχνίδι.

«Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι των power-ups και ενεργοποιούνται μέσω ενός κουμπιού-κεραυνού στο πάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να χρησιμοποιείται δύο power-ups ανά επίπεδο. Όλα τους έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα και καθιστούν το παιχνίδι ακόμα πιο ανταγωνιστικό και διασκεδαστικότερο μεταξύ των φίλων σας», επισημαίνει η εταιρία.

Μπορείτε να παίξετε το νέο Angry Birds δωρεάν στο apps.facebook.com/angrybirds/ , αλλά τα power-ups κοστίζουν 1$ για 20 χρήσεις.

Η έκδοση του Facebook έχει το πλεονέκτημα του Flash Player 11 της Adobe κάτι που σημαίνει 3D γραφικά και ενισχυμένα ειδικά εφέ, όπως κεραυνούς, καπνό και εκρήξεις, με 60 frames ανά δευτερόλεπτο.

Το Angry Birds παίζεται από 130 εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά και η άφιξη του στο Facebook ήταν αναμενόμενη. Η ανανεωμένη του έκδοση καθιστά το πολυαγαπημένο μας παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό και υπόσχεται περισσότερες ώρες κολλήματος!