Ένας άνδρας από το Hangzhou της Κίνας είδε και αποείδε όσον αφορά το ψάξιμο για την ιδανική σύντροφο και αποφάσισε να πάρει τα πράγματα -κυριολεκτικά- στα χέρια του, κάνοντας κάτι ριζοσπαστικό.

Ο 31χρονος μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης ήθελε διακαώς να βρει μία γυναίκα, την οποία θα αγαπούσε και με την οποία θα μπορούσε να αποκατασταθεί. Η ζωή ωστόσο δεν τον αντάμειψε με μια αντάξια για τα δικά του μέτρα και σταθμά, σύντροφο. Ο πολυμήχανος νέος, ονόματι Zheng Jiajia, πήρε τα εργαλεία στα χέρια του και χάρη στις γνώσεις του έφτιαξε από το μηδέν τη μέλλουσα κυρία Jiajia.

Αφού έφτιαξε ένα ρομπότ με γυναικεία χαρακτηριστικά που το ονόμασε Yingying, στη συνέχεια την παντρεύτηκε σε μια (ανεπίσημη) γαμήλια τελετή, όπως σημειώνει η South China Morning Post.

Ο γάμος μπορεί να μην έχει νομική ισχύ αλλά ήταν παραδοσιακός. Όπως συνηθίζεται στην Κίνα, η Yingying φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και είχε ένα κόκκινο μαντίλι στο κεφάλι.

Ο Jiajia ωστόσο προχώρησε σε αυτή τη κίνηση καθώς αποτελεί και «βιτρίνα» της startup που δημιούργησε με τέτοια τεχνολογικά θαύματα, γιατί έτσι θα έκλεινε το στόμα των γονιών του που τον πίεζαν να αποκατασταθεί. Μέχρι στιγμής, η νύφη όμως δεν περπατά και ο δημιουργός δουλεύει ως προς τη βελτίωση του μοντέλου της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.