Τα δύο «μικρότερα» μέλη της οικογένειας Xperia, το Xperia mini και το Xperia mini pro, προσφέρουν απεριόριστες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Είτε θέλετε να κάνετε like στο ολοκαίνουργιο hot track που βάλατε στο κινητό σας, είτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες των διακοπών, δεν χάνετε στιγμή, καθώς με το ανανεωμένο “Facebook inside Xperia” δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε παράθυρο. Τώρα μπορείτε να μοιράζεστε, να κάνετε like και να επικοινωνείτε, ενώ βρίσκεστε στο photo gallery, στο music player ακόμα και στο ευρετήριο ή το ημερολόγιο.

Τα δύο ανανεωμένα mini, με δυνατό επεξεργαστή 1 GHz Qualcomm Snapdragon αλλά και την τελευταία έκδοση Android της Google, Gingerbread 2.3, προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και gaming, επιτρέποντάς σας το κατέβασμα πάνω από 300.000 applications από το Android market.

Και τώρα δεν θα χάνετε λεπτό, αφού με το βελτιωμένο interface δίνεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης μέχρι και 16 διαφορετικά apps στην αρχική τους οθόνη.

Οι αγαπημένες σας στιγμές γίνονται πλέον πιο έντονες και πιο συναρπαστικές με την οθόνη Mobile BRAVIA Engine από τη Sony και με το HD video.

Μείνετε σε συνεχή επαφή με τους φίλους σας, με το Xperia mini pro και το αναβαθμισμένο slide-out πληκτρολόγιο που διαθέτει για γρήγορη αποστολή μηνυμάτων. Επιπλέον, διαθέτει έξυπνες λειτουργίες όπως το Type & Send, με το οποίο επιλέγετε τι θα κάνετε με το μήνυμά σας αφού το γράψετε.

Επίσης το Xperia mini pro διαθέτει ενσωματωμένο Office Suite και McAfee Antivirus, για να διαβάζετε τα mail σας χωρίς άγχος.

Sony Ericsson Xperia mini:

Το μικρότερο Android smartphone με HD video
Οθόνη Mobile BRAVIA® Engine
Τοποθέτηση μέχρι και 16 apps στις γωνίες της οθόνης
Πρόσβαση σε πάνω από 300,000 δωρεάν apps του Android Market
Facebook inside Xperia

Sony Ericsson Xperia mini pro:

Slide-out Qwerty πληκτρολόγιο με «έξυπνες» λειτουργίες για γρήγορη γραφή και αποστολή μηνυμάτων
HD video και οθόνη Mobile BRAVIA Engine
Συγχρονισμός των email και ασφαλή χρήση των office αρχείων ανά πάσα στιγμή
Τοποθέτηση μέχρι και 16 apps στις γωνίες της οθόνης
Πρόσβαση σε πάνω από 300.000 δωρεάν apps του Android Market

Τα Sony Ericsson Xperia mini pro και Xperia mini είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα.

Πηγή: proho.gr