Ο κορονοϊός έχει επιβάλει μια νέα καθημερινότητα και πλέον μας αφορούν πράγματα που ειδάλλως θα περνούσαν στα «ψιλά».

Ξέρουμε επίσης πως το Covid-19 είναι πιο επικίνδυνο για τους ανθρώπους που έχουν υποκείμενα νοσήματα και ειδικά για όσους υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα.

Το να κρατάμε λοιπόν τους πνεύμονές μας υγιείς είναι αποφασιστικής σημασίας παράγοντας πια. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις περιβαλλοντικούς συνθήκες να τους ερεθίζουν.

Κι εδώ μπαίνει το Air Quality της AirVisual, η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για να αποφεύγεις τα μέρη με υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση. Και να κρατάς το σπίτι σου καθαρό.

Αν η εφαρμογή σού πει, για παράδειγμα, πως το σπίτι σου έχει την ποιότητα αέρα του κέντρου της Αθήνας προ κορονοϊού, τότε είναι ώρα για λίγο σχολαστικό ξεσκόνισμα.

Το app προσφέρει όλες τις βασικές πληροφορίες για την ποιότητα αέρα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα, με δεδομένα πραγματικού χρόνου αλλά και προγνωστικά μοντέλα. Και δελτία καιρού για την Αθήνα. Και πολλές ακόμα ελληνικές πόλεις.

Και real-time παρακολούθηση φυσικά των 6 βασικών ρύπων της ατμόσφαιρας, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο εδώ.

Ακόμα και συμβουλές θα βρεις για να μειώνεις τους παράγοντες κινδύνου από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Κάτι πολύ σημαντικό για όποιον υποφέρει από άσθμα ή αναπνευστικά και πνευμονικά νοσήματα.

Είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και για iOS συσκευές