Ο Λουίς Σουάρες έχει τιμωρηθεί τρεις φορές για δάγκωμα αντιπάλου και δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι υπάρχουν άλλες πέντε περιπτώσεις δαγκωμάτων που δεν έχουν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό κι ερευνήθηκαν από την FIFA!

Συγκεκριμένα η Daily Star τονίζει ότι η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πριν βγάλει την απόφαση για το δάγκωμα στον Κιελίνι, εξέτασε και άλλες πέντε καταγγελίες που αφορούσαν επίσης δάγκωμα του Σουάρες σε ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Ουρουγουάη.

«Η FIFA δεν έλαβε υπόψη μόνο τα τρία αυτά περιστατικά. Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία γνωρίζουν ότι υπάρχουν καταγγελίες για άλλα πέντε περιστατικά από τις πρώτες ημέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει αυτές τις καταγγελίες», αναφέρει ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Υπάρχουν καταγγελίες για πέντε επιθέσεις, και γνώστες των περιστατικών είπαν στην FIFA πως οι επιθέσεις αυτές καλύφθηκαν από ανθρώπους της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης επειδή δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω ότι το μεγάλο αστέρι της χώρας είχε εμπλακεί σε τέτοια συμβάντα».

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ είχε τιμωρηθεί αρχικά το Νοέμβριο του 2010 με επτά αγωνιστικές για δάγκωμα του Οτμαν Μπακάλ σε ντέρμπι Άγιαξ-Αϊντχόφεν, ενώ την περσινή σεζόν έχασε δέκα αγώνες της Λίβερπουλ όταν η κάμερα τον είχε «συλλάβει» να δαγκώνει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι.

Πηγή: gazzetta.gr