Στο γήπεδο υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν ξεχωρίσει ως τώρα στο Μουντιάλ. Στην εξέδρα όμως υπάρχει ένας αναμφισβήτητος νικητής -τουλάχιστον μέχρι τώρα: Οι Αργεντινοί!

Το θέμα δεν είναι όμως ότι οι οπαδοί της «μπιανκοσελέστε» στήνουν ανεπανάληπτα πάρτι στην κερκίδα (ακόμα κι όταν το παιχνίδι δεν πάει καλά για την ομάδα τους). Το θέμα είναι ότι την τρέλα τους δείχνουν να την περνάνε και στην ομάδα!

Ένα λοιπόν απ’ τα συνθήματα που έχει κάνει θραύση ως τώρα είναι αυτό που «πικάρει» τη μεγάλη αντίπαλο Βραζιλία. Που συνδέει τη μεγάλη νίκη στο Μουντιάλ του 1990 με το σήμερα. Και ακούγεται σε κάθε σημείο της χώρας -από γήπεδα μέχρι τους σταθμούς του μετρό!

Ε, όταν λοιπόν μια μπάντα (!) που βρέθηκε στην προπόνηση την επόμενη του αγώνα με το Ιράν έπαιξε αυτό το ρυθμό, ο Μέσι και οι υπόλοιποι δεν έχασαν την ευκαιρία. Αγκαλιάστηκαν και μιμούμενοι τους οπαδούς, τραγούδησαν χοροπηδώντας:

«Brasil, decime que se siente tener en casa a tu papa. Te juro que aunque pasen los anos, nunca nos vamos a olvidar… Que el Diego te gambeteo, que Canni te vacuno, que estas llorando desde Italia hasta hoy. A Messi lo vas a ver, la Copa nos va a traer, Maradona es mas grande que Pele».

«Βραζιλία, πες μου πώς είναι να έχεις τον πατέρα σου στο σπίτι. Ορκίζομαι ότι ακόμα κι αν περνούν τα χρόνια δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ότι ο Ντιέγκο σε ντρίμπλαρε, ότι ο Κανίγια σε τρύπησε, ότι κλαις από το Μουντιάλ της Ιταλίας μέχρι σήμερα. Τον Μέσι θα δεις να μας φέρνει την κούπα, ο Μαραντόνα είναι μεγαλύτερος από τον Πελέ» (αυτό κολλάει με όλα)!


Πηγή: Sport-fm.gr