Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία που ήθελαν τον Ολυμπιακό να παίρνει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Ομάρ Ρίτσαρντς με δανεισμό για ένα χρόνο επιβεβαιώνονται, αφού ο 25χρονος αριστερός μπακ είναι στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τη Βελέζ Σάρσφιλντ για τον Φρανσίσκο Ορτέγα αλλά αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ που θα αποκτήσουν. Στο ρόστερ της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα προστεθεί και ο Ρίτσαρντς και αυτό είναι δεδομένο πλέον αφού απομένουν μόνο τα τυπικά.

Ο 25χρονος παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον αγόρασε πέρυσι από τη Μπάγερν Μονάχου, είδε την περσινή σεζόν να πάει χαμένη λόγω και ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε αλλά είναι αποφασισμένος να πάρει ξανά τα πάνω του και θα έχει την ευκαιρία να το πετύχει μέσω του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης είναι ήδη στην Αθήνα και από εδώ και πέρα απομένει το να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από τη Φόρεστ, για να αρχίσει στη συνέχεια προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ.