Ο Φρανσίσκο Ορτέγα της Βελέζ Σάρσφιλντ δεν είναι ο μόνος παίκτης που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνας αφού είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Ομάρ Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ραμόν να αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τη Βελέζ για τον Ορτέγα αλλά στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες κι άλλος αριστερός μπακ. Ο λόγος για τον Ρίτσαρντς, τον οποίο οι Πειραιώτες θα πάρουν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τη μορφή δανεισμού.

Αυτό αναφέρει και σημερινό (23/8) ρεπορτάζ του The Athletic, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ραμόν αναμένεται να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ρίτσαρντς, ο οποίος κατάγεται από την Τζαμάικα αλλά έχει αγγλική υπηκοότητα, είναι 25 ετών, έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο με τη Φούλαμ και το 2013 πήγε στη Ρέντινγκ, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2021 φτάνοντας και στην πρώτη ομάδα της.

Το καλοκαίρι του ’21 τον απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου ως ελεύθερο και ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για 8,5 εκατ. ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τη φανέλα της οποίας δεν αγωνίστηκε καθόλου έχοντας αντιμετωπίσει και πρόβλημα τραυματισμού.