Την πιο σημαντική του νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με γκολ του Μορέιρα επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στη Νίκαια και τον έστειλε στην τελευταία θέση και στο -6, με αποτέλεσμα να νιώθει πλέον σίγουρος για την παραμονή του.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν και αυτοί που… καίγονταν περισσότερο για βαθμούς, είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 14′ με την κεφαλιά του Μάντζη που έφυγε άουτ, μετά τη σέντρα του Βαλεριάνου, για να ακολουθήσει η κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι στο 25′ που επίσης έφυγε άουτ. Όσο για τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, στο πρώτο ημίχρονο είχαν να επιδείξουν μόνο ένα σουτ του Παμλίδη εκτός περιοχής, το οποίο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Όπως και να έχει, ο Ιωνικός συνέχισε να προσπαθεί και στο β’ μέρος για το γκολ που θα τον έφερνε πιο κοντά στη νίκη, αλλά τελικά αυτός που πανηγύρισε ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 64′ ο Πήλιος σουταρε, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μορέιρα έκανε το 0-1.

Οι Νικαιώτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν άμεσα, στο 67′, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κάνιας, ενώ στο 87′ ο Ρομαό είδε τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι μετά τη σέντρα που επιχείρησε. Τελικό αποτέλεσμα, επομένως, το 0-1, με τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει και τον Ιωνικό να είναι στην τελευταία θέση πλέον.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Βελεριάνος, Σάκιτς, Κάνιας, Σεμπά (76’ Μάνος), Γούλερι (59’ Ελευθεριάδης), Μασάς (71’ Λοβέρα), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας (49’ Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Παμλίδης, Μορέιρα (88’ Ροσέρο), Μπάλαν (90’+8’ Κόντε).