Αντίθετος με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στη Λάρισα δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης, εκφράζοντας φόβους για επεισόδια. Υπενθυμίζεται πως μετά το οριστικό ναυάγιο με το Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΕΠΟ στράφηκε στο γήπεδο «AEL FC Arena» της Λάρισας.

Ωστόσο ο δήμαρχος, Απόστολος Καλογιάννης, σχολιάζοντας το θέμα της διεξαγωγής του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος τονίζοντας πως δεν ρωτήθηκε ούτε η πόλη ούτε η δημοτική αρχή γι’ αυτό και επισημαίνοντας πως δεν είναι θετικός στην διεξαγωγή αυτού του αγώνα υπό τον φόβο επεισοδίων.

Διευκρίνισε μάλιστα πως θα ακολουθήσει και ανακοίνωση από το Δήμο της Λάρισας.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και τη δημοτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος πήρε δημοτική έκταση για να κατασκευάσει το γήπεδο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή. Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης, φέρνοντας στη Λάρισα οπαδούς του ΠΑΟΚ (Σ.Σ. από τους οποίους η Λάρισα έχει τις χειρότερες των εντυπώσεων με τη δολοφονία Μπλιώνα) και της ΑΕΚ για να κάνουν αυτά που έκαναν το 2017 στο γειτονικό Βόλο»