Ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας έχει μείνει στην ιστορία πριν καν διεξαχθεί αφού λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι θα γίνει στον Βόλο, ήρθε η ανακοίνωση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού για να αλλάξει τα δεδομένα, με την Ομοσπονδία να εγκαταλείπει το συγκεκριμένο πλάνο και να αναζητάει εκ νέου γήπεδο για το παιχνίδι.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι βρέθηκε, επιτέλους, η λύση, τελικά δεν βρέθηκε… Η ανακοίνωση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού Σταδίου, η οποία τόνιζε ότι είναι πιο πιθανό να διεξαχθεί σε ένα χωράφι ο τελικός παρά εκεί, έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της ΕΠΟ, οι οποίοι αναζητούν άλλο γήπεδο.

Στόχος, μάλιστα, είναι σε αυτό να βρεθούν οπαδοί και των δύο ομάδων, με τη θέση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις τελευταίες εξελίξεις να είναι η ακόλουθη…

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας».

Πώς φτάσαμε στο φιάσκο που θα μπορούσε να αποφευχθεί

Όλα αυτά πάντως, δηλαδή η ανακοίνωση για διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στη συνέχεια η ανακοίνωση ότι τελικά δεν θα γίνει εκεί, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν γινόταν το απλό. Αν γινόταν αυτό που είπε το πρωί της Πέμπτης (27/4) στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Τι τους είπε; Ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον δήμο Βόλου, στον οποίο ανήκει το γήπεδο, για τους όρους διεξαγωγής του τελικού, πριν βγει οποιαδήποτε ανακοίνωση. Στην ΕΠΟ, όμως, δεν τον άκουσαν και τελικά έκαναν… αναδίπλωση κάποιες ώρες μετά, ανακοινώνοντας ότι ψάχνουν και πάλι γήπεδο για τον τελικό.

Όσο για αυτό που ακούστηκε ότι θα ζητήσουν από την ομοσπονδία να τεθεί σε αργία από τη δημαρχία Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, απλά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.