Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης.

Οι «πράσινοι», που επέστρεψαν στην κορυφή έστω και με ματς περισσότερο από την ΑΕΚ, θα ψάξουν το «διπλό» που θα επιβεβαιώσει ότι έχουν αφήσει πίσω την περίοδο του ντεφορμαρίσματος και θα φτιάξει την ψυχολογίας τους για τη μάχη του τίτλου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου που έφερε στον πάγκο της ομάδας τον Απόστολο Τερζή.

Για το «τριφύλλι», στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την αποβολή του στην Τρίπολη, ενώ για πρώτη φορά στην «κίτρινη» αποστολή θα βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα και των πέντε «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης κατά σειρά).

Η δεύτερη μέρα της 22ης αγωνιστικής θα ανοίξει στον Βόλο, όπου ο τοπικός ΝΠΣ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός 0-0

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Βόλος-Ατρόμητος 16:00 Cosmote Sport 1

Άρης-Παναθηναϊκός 20:00 Novasports Prime

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Λαμία-ΟΦΗ 17:00 Cosmote Sport 3

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 18:00 Novasports Prime

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 18:30 Cosmote Sport 2

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 21:00 Cosmote Sport 1