Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε και στο Δ.Σ. ότι δεν έχει καμία πρόθεση ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον να αναμειχθεί στα της ΠΑΕ και πως χαρίζει το 25% σε όποιον ενδιαφέρεται.

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε πίσω και… ναυάγησε τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη δωρεά τού 25%, είναι προφανές πως τα δεδομένα άλλαξαν και τίποτα δεν ισχύει από τη συνάντηση του περασμένου Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα.

Το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι η διάθεση του Τζίγκερ για την παραχώρηση του 25%, ώστε η οικογένεια Βαρδινογιάννη να μην έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Όπως μάλιστα είπε και ο Τζίγκερ στο σημερινό Δ.Σ.: «Για εμένα δεν αλλάζει κάτι σε όσα έχω πει εδώ και καιρό. Το 25% δωρίζεται σε όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ είμαι εδώ και περιμένω. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται εγώ και η οικογένειά μου να αναμειχθούμε ξανά ενεργά με τον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και θα συμμετέχουμε στις αυξήσεις με το 30% που θα μας αναλογεί», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr