Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αρχίσει να ενισχύεται ενόψει της επόμενης σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό και ο οποίος φεύγει ως ελεύθερος από την Τσέλσι, έπειτα από μια πενταετία εκεί.

Ο Ρούντιγκερ κατέκτησε Champions League, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Europa League και κύπελλο Αγγλίας με τους Λονδρέζους, αποφασίζοντας τελικά ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην καριέρα του.

Το όνομά του ακούστηκε για αρκετές ομάδες αλλά εξαρχής η Ρεάλ ήταν το φαβορί για την απόκτησή του και ήρθε σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, ανακοινώνοντας τώρα την απόκτησή του και ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή της.

Τέλος ο Ίσκο

Παράλληλα με την απόκτηση του Ρούντιγκερ, η Ρεάλ ανακοίνωσε και την αποχώρηση του Ισκο, στον οποίο δεν προτάθηκε νέο συμβόλαιο. Σενάρια, μάλιστα, στην Ισπανία και στην Ιταλία θέλουν τον Ισπανό επιθετικό μέσο να έχει προταθεί στη Ρόμα, η οποία φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να του προσφέρει 3ετές συμβόλαιο.