Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… μίλησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάκουσε καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», με εντολή του Πορτογάλου σούπερ σταρ ο σύλλογος της Premier League βελτίωσε την πισίνα του που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο.

Ο «CR7», αναφέρει το δημοσίευμα, παραπονέθηκε για την κατάσταση της πισίνας και υποστήριξε πως αποτελούσε κίνδυνο για την υγεία των παικτών μιας και τόσο στην κύρια πισίνα όσο και στη βοηθητική υπήρχαν «χαλαρά κολλημένα, σπασμένα πλακάκια αλλά και αυτά που λείπουν». Έτσι μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τις πισίνες ως ότου να επιδιορθωθούν οι ζημιές και οι κακοτεχνίες.

Τα στελέχη των «κόκκινων διαβόλων» φέρεται να έλαβαν πολύ σοβαρά υπόψη τους τα παράπονά του Κριστιάνο Ρονάλντο και αμέσως άρχισαν οι εργασίες στις δύο πισίνες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη της προετομασίας στα μέσα Ιουλίου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Έρικ τεν Χαχ.

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε στη βίλα που νοικιάζει στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ και πιο συγκεκριμένα στο προάστιο Τσέσαϊρ να υπάρχει εσωτερική πισίνα με όλες τις τεχνολογικές ανέσεις, προκειμένου να μπορεί να γυμνάζεται εκεί και να ακολουθεί ειδικά προγράμματα ούτως ώστε να μην παρεκκλίνει από τη ρουτίνα μιας και ο σύλλογος δεν μπορούσε να του παρέχει όσα χρειαζόταν για τα απαιτητικά προγράμματα προπονήσεων που ακολουθεί ώστε να παραμένει πάντοτε σε φόρμα.

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές εξέφρασαν παράπονα για την κατάσταση των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας σημειώνοντας πως έχουν μείνει πολύ πίσω σε σύγκριση με τις σύγχρονες υποδομές και μηχανήματα που έχουν στην διάθεσή τους άλλες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αλλά και της Premier League υποδεικνύοντας τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Είναι κι αυτό ένα ακόμη ζήτημα στη συνεχιζόμενη διαμάχη των οπαδών με τους ιδιοκτήτες του κλαμπ, την οικογένεια Γκλέιζερ, την οποία κατηγορούν πως δεν φροντίζουν ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.