Η φετινή σεζόν ήταν αποτυχημένη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της και ο Τζέιμι Κάραχερ, παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής της Premier League, συμβούλεψε τον Ολλανδό προπονητή να απομακρύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τεν Χαγκ δηλώνει ενθουσιασμένος σε αυτές τις πρώτες του μέρες στο Μάντσεστερ και ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν, η οποία είναι αμφίβολο αν θα βρει τον CR7 στο ρόστερ της. Ο Πορτογάλος άσος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο αλλά τα σενάρια των προηγούμενων μηνών τον ήθελαν να αποχωρεί αν η ομάδα έμενε, όπως και έγινε τελικά, εκτός Champions League.

Τα τελευταία 24ωρα, όμως, τα ρεπορτάζ έχουν κάνει… στροφή και αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο θέλει να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ. Κάτι που δεν θα είναι καλό για την ομάδα του Μάντσεστερ, όμως, σύμφωνα με τον Κάραχερ.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Τεν Χαγκ πρέπει να το κάνει αυτό με τον Ρονάλντο είτε τον αφήνουν είτε όχι. Το λέω σταθερά σε όλη τη σεζόν ότι δεν ήταν μία καλή μεταγραφή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και θεωρείτε ότι τον επικρίνω. Eίναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερος από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να είμαι. Δεν θα μπορούσα ούτε τα κορδόνια να του δέσω, προφανώς.

Είναι καταπληκτικός. Αλλά ο Ρονάλντο δεν έχει παίξει ποτέ σε τόσο κακή ομάδα. Έπαιξε σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες και έχει τη νοοτροπία του να είναι ο βασικός παίκτης, να προσπαθεί να πετύχει γκολ, να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του και όταν βρίσκεσαι σε μια εξαιρετική ομάδα, αυτό είναι κάτι που το βλέπω ως θετικό.

Όταν δεν παίζεις σε μια καλή ομάδα μπορεί να είναι κάτι που θεωρείται αρνητικό και νομίζω ότι ήταν αρνητικό αυτή τη σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πάει στην επόμενη σεζόν με έναν σέντερ φορ που θα είναι 38 ετών, ακόμα κι αν σκοράρει. Δεν είναι σωστό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου αμυντικού της Λίβερπουλ.