Ένας από τους βασικούς λόγους, αν όχι ο πιο βασικός, για το γεγονός ότι η Τραμπζονσπόρ είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας στην Τουρκία και μάλιστα στο +9 από την Κόνιασπορ είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Έλληνας άσος δεν έχει και τις άτυχες στιγμές του, όπως έγινε στο παιχνίδι με τη Γκιρεσούνσπορ, όταν με το σκορ στο 1-1 αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 94′ και όταν ο διαιτητής έδωσε επανάληψη… αστόχησε ξανά.

Η Τραμπζονσπόρ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 68ο λεπτό από το γκολ του Ναγίρ, αλλά στο 78′ ισοφάρισε με τον Κορνέλιους και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κέρδισε πέναλτι. Λογικό ήταν, επομένως, οι οπαδοί της να πανηγυρίζουν προκαταβολικά βλέποντας τον Μπακασέτα να πάει στη βούλα, αλλά αυτό που συνέβη δεν το περίμεναν.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει, αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη επειδή παίκτης των φιλοξενούμενων μπήκε νωρίτερα στην περιοχή. Έτσι, ο Μπακασέτας είχε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά την έχασε κι αυτή, αφού ο γκολκίπερ απέκρουσε ξανά.