Μετά από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, στην Αργεντινή λατρεύουν τον Λιονέλ Μέσι. Πλέον, είναι ο ήρωας τους και η νέα μόδα μεταξύ των Αργεντινών είναι να «χτυπούν» τατουάζ με το «10». Αυτό, δε, είναι μονάχα το ένα σκέλος γιατί αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι το… κομμάτι να γίνει viral, να υποπέσει στην αντίληψή του και να το υπογράψει.

Ο Φράνκο Αργανιάρας έγινε θέμα στο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο TyC Sports της Αργεντινής. Στην πλάτη του έχει ένα τατουάζ με τον Λιονέλ Μέσι να φιλάει το Κόπα Αμέρικα. Στην αποστολή της «αλμπισελέστε» πριν από το 0-0 με τη Βραζιλία παρακολούθησαν το ρεπορτάζ κι ο Μέσι, λάτρης των ωραίων τατουάζ κι ο ίδιος, εντυπωσιάστηκε με το σχέδιο, την ακρίβεια της σκηνής και την τέχνη. Ο Αργανιάρας μαζί με πολλούς άλλους βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα στην επαρχία Σαν Χουάν.

Ρώτησε ένα μέλος της υπηρεσίας ασφάλειας της εθνικής αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να δει τον Μέσι κι εκείνος να του υπογράψει το τατουάζ. Τότε έγινε κάτι που δεν περίμενε. «Εσύ είσαι αυτός με το τατουάζ που βγήκε στο TyC Sports; Ρε φίλε σε ψάχνει και ρωτούσε πως μπορεί να σε συναντήσει για να το υπογράψει», του είπε το μέλος της ασφάλειας. Ο Αργανιάρας έμεινε εμβρόντητος και νόμιζε πως του κάνουν πλάκα. Αλλά… όχι. Έτσι, μπήκε στο ξενοδοχείο και ο Μέσι υπέγραψε κάτω από το τατουάζ με μαρκαδόρο. «Ειλικρινά τον αγαπώ γιατί κάτι τέτοιο δεν το κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές», είπε ο Αργανιάρας.

Η «τρέλα» άρχισε στο Κόπα Αμέρικα

Η «τρέλα», πάντως, άρχισε στη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στη Βραζιλία. Ο… τυχερός ήταν ο Ιγκόρ Μαγκαλιάες ένας Βραζιλιάνος οπαδός του «10» της Αργεντινής. Από το 2019 έχει στην πλάτη του «χτυπημένη» την πιο διάσημη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι, αυτή από το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης του 2017, όπου κρατάει τη φανέλα του και την δείχνει στους οπαδούς της «βασίλισσας» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Και τότε ο Μέσι είδε το σχέδιο μέσω του TyC Sports. Σχολίασε κιόλας στον λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου στο Instagram πόσο του άρεσε και πως θα ήθελε να το δει από κοντά και να το υπογράψει. Έτσι κι έγινε σε ραντεβού που κανονίστηκε στην Μπραζίλια.