Εδώ και 48 ώρες αγνοείται διοικητικός ηγέτης ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α1 με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι ανάστατοι. Πρόκειται για παράγοντα, επί σειρά ετών ουσιαστικό «αφεντικό» συλλόγου της Basket League, που είναι πολύ ενεργός στα μπασκετικά δρώμενα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta, η ενασχόληση του άνδρα με την ομάδα του καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του, με την «εξαφάνισή» του να προκαλεί ανησυχία.

Το κινητό του τηλέφωνο ήταν και παραμένει απενεργοποιημένο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αντίστοιχα των πολύ στενών του συγγενικών προσώπων, τα οποία δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.

Οι άνθρωποι του συλλόγου στον οποίο κινούσε όλα τα νήματα, χωρίς όμως να έχει επίσημη θέση, είναι ανάστατοι ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σοκαρισμένοι είναι και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του.

Πηγή: Gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο