Η εταιρία εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν θα ντύσει τις αθλήτριες της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και οι ομάδες των χωρών ετοιμάζονται. Και στις ΗΠΑ ετοιμάζονται με τη στήριξη της Καρντάσιαν, η οποία ανακοίνωσε ότι η εταιρία της εσωρούχων με την ονομασία «Skims» θα ντύσει τις αθλήτριες της χώρας.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα στηρίξουμε την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020», ανέφερε στα social media η Κιμ Καρντάσιαν και συνέχισε.

«Από όταν ήμουν 10 ετών, άκουγα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου (σ.σ. Κέιτλιν Τζένερ). Όταν με κάλεσαν να αναλάβει η Skims την ομάδα των ΗΠΑ, κάθε στιγμή που πέρασα θαυμάζοντας τη δύναμη και την ενέργεια αυτών που έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς, με κυρίευσε».

Η εταιρία εσωρούχων «Skims» ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και μέσα στην πανδημία η ομάδα της Καρντάσιαν αύξησε την παραγωγή σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς λόγω ζήτησης, με την Κιμ να δηλώνει στο WWD ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις Skims «τετραπλασιάστηκαν» το 2020 και ελπίζει να ανοίξει ένα κατάστημα το 2022.