Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο, η Τότεναμ βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι ικανός να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον λονδρέζικο σύλλογο. Ο μόνος τα τελευταία χρόνια που τα είχε καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό, είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Τα «σπιρούνια» ήρθαν σε επαφή με τον Αργεντινό τεχνικό, διερευνώντας τις πιθανότητες επιστροφής του στον πάγκο τους. Μένει να φανεί κατά πόσο ένας νέος… γάμος μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ποκετίνο, ο οποίος απομακρύνθηκε από την αγγλική ομάδα το Νοέμβριο του 2019 (λίγους μήνες αφότου την οδήγησε στον παρθενικό τελικό Champions League στην ιστορία της), βρίσκεται από τον περασμένο Ιανουάριο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, η απώλεια του γαλλικού πρωταθλήματος από τη Λιλ και ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες σε ό,τι αφορά το μέλλον του στον παριζιάνικο σύλλογο.

Σε αυτό το πλαίσιο, προφανώς, υπήρξε διερευνητική επικοινωνία της Τότεναμ με τον 49χρονο τεχνικό, χωρίς να έχει διαρρεύσει ως τώρα το περιεχόμενό της.