Την πεποίθηση πως ο Ρόι Κάρολ πήρε τη σωστή απόφαση να πάει Νοτς Κάουντι, εφόσον δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βορείου Ιρλανδίας, Μάικλ Ο’ Νιλ.

Ο Ρόι Κάρολ μπορεί να μην… χωρούσε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά από την στιγμή που ξεκίνησε να αγωνίζεται με την Νοτς Κάουντι δείχνει πως έχει γίνει ο παλιός καλός… Ρόι.

Αν και έχει… πατήσει τα 37 του χρόνια ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εντυπωσιάζει στη League One της Αγγλίας, και φαίνεται πως τα πράγματα έχουν έρθει καλά για τον ίδιο, όπως τονίζει και ο προπονητής του στην εθνική της Β. Ιρλανδίας.

Θα μπορούσε να είναι ακόμη στον Ολυμπιακό και να μην αγωνίζεται, οπότε είναι καλύτερο που βρίσκεται στην Νοτς Κάουντι. Ο Μάικλ Ο’ Νιλ υποστηρίζει πως η φυγή του έμπειρου γκολκίπερ από τους «ερυθρόλευκους» και η συμμετοχή σε μια ομάδα που αγωνίζεται του έχει κάνει πολύ καλό.

«Χαίρομαι γιατί ο Ρόι παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Νοτς Κάουντι. Νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ώρα που ήρθε από το εξωτερικό. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν τερματοφύλακα που παίζει. Θα μπορούσε να είναι ακόμη στον Ολυμπιακό και να μην αγωνίζεται, οπότε είναι καλύτερο που βρίσκεται στη Νοτς Κάουντι. Στην εποχή που βρίσκομαι εγώ στο πάγκο της ομάδας, μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει τα λάθη του Ρόι, καθώς δεν αγωνιζόταν συχνά», ήταν τα λόγια του.

Ο πρώην άσος των Πειραιωτών, που έσωσε την ομάδα του στη νίκη επί της Γκίλινχαμ (1-0), φαίνεται πως θα συνεχίσει ακάθεκτος την διεθνή του καριέρα, όπως αποκαλύπτει και ο προπονητής του: «Αυτός είναι ο νούμερο “1” γκολκίπερ μας. Το μεγάλο κίνητρο του Ρόι είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική, κάτι που με ευχαριστεί πολύ».

Πηγή: Sport-fm.gr