Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει τουλάχιστον μία αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ σε σχέση με εκείνον με τη Νίκη Βόλου.

Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να σκέφτεται και το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δώσουν έξι παιχνίδια μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος προπονητής σκοπεύει να αφήσει το ροτέισον για αργότερα, ώστε να επιστρέψουν και οι τραυματίες και να ξεκουράσει στο Κύπελλο κάποιους παίκτες.

Το ερωτηματικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή αφορά το παρτενέρ του Μιγκέλ Βίτορ, με τον Κατσικά και τον Σκόνδρα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Αν ο πρώτος παίξει στο κέντρο, τότε ο δεύτερος θα πάει στα αριστερά και θα παιχθεί μία θέση ανάμεσα στον Κίτσιου και τον Κωνσταντινίδη.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» ξέρουν ότι η Ντιναμό Μινσκ έχει αδυναμίες, αλλά δεν πρόκειται για μία αδύναμη ομάδα και χρειάζεται να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο πέρα από τη νίκη.

Πηγή: sport-fm.gr