Ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε να ανέβει, με ματς περισσότερο, στην 5η θέση, αλλά η Λαμία δεν του το επέτρεψε με την ισοπαλία που απέσπασε.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο οι γηπεδούχο ανέβασαν στροφές και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας την πρώτη τους πολύ καλή ευκαιρία στο 24′, όταν η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μπαράλες. Ο Αστέρας είχε κατοχή μπάλας 61%-39% και αυτό δείχνει την υπεροχή του, αλλά η Λαμία αμυνόταν σωστά και κατάφερε να βγάλει το ημίχρονο χωρίς να απειληθεί άλλη φορά.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο β’ μέρος, με την ομάδα της Αρκαδίας να έχει τη μπάλα και να ψάχνει τον τρόπο για να φτάσει στο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να αμύνονται και έβλεπαν το ματς να κυλάει καλά για αυτούς. Και συνεχίστηκε το ίδιο καλά ως το τέλος, αφού το 0-0 δεν άλλαξε.

Έτσι, η Λαμία πήρε τον βαθμό και πήγε στο +3 από την τελευταία ΑΕΛ, ενώ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία, έστω με ματς περισσότερο, να ανέβει στην 5η θέση.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καστάνιο, Κώτσιρας, Πασαλίδης (91′ Βαλιέντε), Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κρέσπι (58′ Ριέρα), Σίτο (80′ Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Λαμία: Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (64′ Γκαζαριάν), Ρόμανιτς (86′ Τζέιμς), Πίτι (64′ Μπα), Καραμάνος (93’Αραμπούλι).