Με γκολ των Ρόουζ και Σίλβα ο Άρης νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στη 2η θέση, αφήνοντας την πίσω του μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 9′ ο Μπρούνο Γκαρσία, με το άστοχο σουτ εντός περιοχής, ήταν η ένδειξη ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν μπει καλά στο παιχνίδι. Η απόδειξη ήρθε στο 29′, όταν ο Άρης, ο οποίος πατούσε καλύτερα ως εκείνο το σημείο, έκανε το 0-1 με την κοντινή προσπάθεια του Ρόουζ μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Δεληζήση.

Φάση που ήταν και η τελευταία σημαντική του πρώτου ημιχρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν ένιωσε καμία απειλή από αυτή του Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό, φυσικά, το κατάλαβε και ο Ισπανός προπονητής, με αποτέλεσμα να κάνει τρεις αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους, ενώ δεν άργησε να γίνει και η τέταρτη. Κανένα αποτέλεσμα όμως…

Ο Άρης παρέμενε καλύτερος και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να βάλει το δεύτερο γκολ. Τόσο ο Μπερτόλιο στο 48′ όμως, όσο και ο Ματέο Γκαρσία στο 66′, δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις. Έτσι, η ΑΕΚ παρέμενε ζωντανή και στο 70′ άγγιξε την ισοφάριση με το τρομερό σουτ του Μαχαίρα που κατέληξε στο δοκάρι.

Η μοναδική, ουσιαστικά, καλή στιγμή της Ένωσης, με τον Άρη να αντέχει στην πίεση των τελευταίων λεπτών, να βάζει και δεύτερο γκολ στο 91′ με σουτ εντός περιοχής και να φεύγει από το ΟΑΚΑ με μεγάλη νίκη, η οποία τον στέλνει στη 2η θέση, στο +2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια (46′ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες (46′ Μάνταλος), Σιμάνσκι (79′ Τάνκοβιτς), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (59′ Ολιβέιρα), Αλμπάνης (46′ Μαχαίρας).

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα (84′ Κάτσε), Γκάμα (84′ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία (84′ Ματίγια), Μπερτόλιο (74′ Σίλβα), Μαντσίνι (66′ Μάνος).