Ο Σλάβκο Βίντσιτς ορίστηκε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (24/01, 19:30) για τη 18η αγωνιστική της Super League 1, στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς και τέταρτος ο Βασίλης Φωτιάς από τον Σύνδεσμο Πέλλας. Στο VAR, δε, θα είναι ο Ματέι Γιουγκ με AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Σλοβένος ρέφερι είχε σφύριξε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 της προηγούμενης σεζόν, το οποίο έληξε μετά το 100ό λεπτό, με τον Βιεϊρίνια να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 101’ με εκτέλεση πέναλτι.

Είναι, επίσης, ο ρέφερι που είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε πάρτι οργίων στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Τότε είχε πρκληθεί σάλος στη Σλοβενία με την είδηση της σύλληψής, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης της Βοσνιακής Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας, διακίνησης όπλων και ναρκωτικών.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ, που επικαλούνται και δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας Blic, οι Αρχές πραγματοποίησαν μια μεγάλη επιχείρηση στην Μπιέλινα, κατά την οποία συνελήφθησαν 35 άτομα, μεταξύ αυτών και ο Βίντσιτς. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 26 άνδρες, που θα είχαν σεξουαλική επαφή με 9 γυναίκες.

Στο συγκεκριμένο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα και ποσότητες κοκαΐνης. Ωστόσο, στο δημοσίευμα είχε αναφερθεί πως ο διαιτητής είπε πως απλώς βρέθηκε… στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Πάντως, ο Σλοβένος ρέφερι, που θεωρείται η δεύτερη καλύτερη «σφυρίχτρα» της χώρας του μετά τον Νταμίρ Σκόμινα.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ, Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νατσιόπουλος, 4ος Τζοβάρας, Διαιτητής VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Άρης, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Τριανταφύλλου, Κολοσιώνης, 4ος Σκουλάς, Διαιτητής VAR: Τζουγκ, Νικολακάκης)

19:30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, Διαιτητής: Καραντώνης (Μωϋσιάδης, Φωτόπουλος, 4ος Περράκης, Διαιτητής VAR: Μανούχος, Νικολαΐδης)Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

15:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός, Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Καρσιώτης, Χατζηνάκος, 4ος Τζοβάρας, Διαιτητής VAR: Παπαπέτρου, Χριστακογλου)

17:15 Παναιτωλικός – Λαμία, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Μεϊντάνας, 4ος Τσετσίλας, Διαιτητής VAR: Κουμπαράκης, Μπουξμπάουμ)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος, Διαιτητής: Γκορτσίλας (Αλεξέας, Αναστασάκης, 4ος Τσακαλίδης, Διαιτητής VAR: Ζαχαριάδης, Μπαλτάς)

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Διαιτητής: Βίντσιτς (Κλάντσνικ, Κόβατσιτς, 4ος Φωτιάς, Διαιτητής VAR: Τζουγκ, Κωσταρας)