Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Ατρόμητο εκτός έδρας με γκολ των Ελευθεριάδη – Κάργα και τον έπιασε στη βαθμολογία.

Στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μανούσου, δείχνοντας ότι μπήκαν πολύ δυνατά, πλησιάζοντας στο γκολ και στο 16′ με την κοντινή κεφαλιά του Κωτσόπουλου που έφυγε ελάχιστα άουτ. Αυτοί που το πέτυχαν, όμως, ήταν οι φιλοξενούμενοι…

Στο 37′ ο Σάλικας έδωσε στον Παμλίδη και αυτός στον Ελευθεριάδη, ο οποίος με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1). Εξέλιξη που βοήθησε τον ΠΑΣ να πατήσει καλύτερα, να φλερτάρει με το δεύτερο γκολ στο β’ μέρος και τελικά να το πετύχει στο 70′, με το δυνατό σουτ του Κάργα εντός περιοχής, παίρνοντας τη νίκη και πιάνοντας τον Ατρόμητο στους 8 βαθμούς.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Στρούγγης (46′ Τομάσεβιτς), Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46′ Σάλομον), Μπουσούλατζιτς (69′ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος (76′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Κωτσόπουλος (64′ Μάτιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (90′ Λιάσος), Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καρτάλης (73′ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης (83′ Οικονομόπουλος), Λεό.