Η κίνηση του Σέρβου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς στο Us Open να πετάξει ένα μπαλάκι, πάνω στα νεύρα του, στην επόπτρια γραμμών και να την χτυπήσει στο λαιμό, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον παγκόσμιο Τύπο και τους χρήστες των σόσιαλ μίντια.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι αυτόκλητοι υποστηρικτές του Τζόκοβιτς από την πατρίδα του οι οποίοι ανακάλυψαν το όνομα της επόπτριας και εξαπέλυσαν χυδαίες επιθέσεις με αδιανόητες κατάρες απέναντί της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail αν και οι διοργανωτές του αμερικανικού Open αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητά το όνομά της Λόρα Κλαρκ, σερβικα ΜΜΕ εντόπισαν λογαριασμό της στο Instagram.

Άλλοι την κατηγόρησαν για θέατρο, άλλοι την επέκριναν επειδή ασχολείται με τα κρασιά γράφοντας «πίνεις τόσο αλκοόλ και δεν μπορείς να αντέξεις ένα μπαλάκι του τένις;» ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν τον νεκρό γιο της γράφοντας ότι: «μην ανησυχείς, γρήγορα θα τον συναντήσεις».

O γιος της Κλαρκ σκοτώθηκε σε δυστύχημα με το ποδήλατό του το 2008 σε ηλικία 25 ετών.

Σύμφωνα με το άρθρο της Mail σχεδον κάθε ανάρτηση της Κλαρκ στο Instagram μέχρι το 2011 γέμισε με σχόλια αυτοαποκαλούμενων οπαδών του Σέρβου τενίστα.