Δεν εγκρίθηκε ούτε αυτήν τη φορά η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, κάτι που σημαίνει ότι η έναρξη της νέας σεζόν παραμένει στον «αέρα».

Λόγω έλλειψης απαρτίας, όπως συνέβη τη Δευτέρα (31/08), η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας Αρχής δεν έγινε ούτε και την Τετάρτη (02/09), καθώς οι επτά ομάδες που δεν έχουν εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο. απείχαν. Δημιούργησαν έτσι μια νέα τεχνητή έλλειψη απαρτίας και η έγκριση της προκήρυξης για το επόμενο πρωτάθλημα μετατίθεται πλέον για την προσεχή Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου.

Το «μπλοκ των 7» είχε καταστήσει σαφές πως θα μπλοκάρει την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά δικαιώματα για όλες τις ομάδες. Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova, ωστόσο ακόμη δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

Αυτές οι πέντε ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ δεν έδωσαν το «παρών» στη σημερινή Γ.Σ., ενώ τις συγκεκριμένες ΠΑΣ στηρίζει τόσο ο Παναθηναϊκός, που ήδη «τρέχει» το Panathinaikos TV, όσο και η ΑΕΚ, που έχει συμβόλαιο με τη Nova.