Η χθεσινή επιστολή των 4 μετόχων για συνάντηση Τζίγγερ-Βγενόπουλου ήταν μόνο η αρχή για ένα δεύτερο γύρο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού!

Έτσι σήμερα θα υπάρξει συνάντηση τους με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παύλο Γιαννακόπουλο! Απόντες Πατέρας και Βγενόπουλος.

Το διοικητικό αδιέξοδο όσο αφορά την θέση του προέδρου παραμένει και έτσι οι μέτοχοι αποφάσισαν πως πλέον το συντομότερο θα πρέπει να δοθεί μια λύση.

Έτσι μετά την πρωινή επιστολή των «4» μετόχων που ζητάνε συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, το μεσημέρι της Δευτέρας… έκλεισε μια πολύ κρίσιμη συνάντηση για αύριο. Αυτοί ανάμεσα στους τέσσερεις (Ξυλάς, Νίκας, Δάβαρης και Ζολώτας) με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι όμως και τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα.
 
Πέρα από το βασικό θέμα συζήτησης που είναι η λύση στο θέμα του προέδρου που έχει… καταντήσει σήριαλ, αναμένεται να συζητηθεί όπως είναι λογικό και το ζήτημα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ και αν φυσικά γίνει αυτό.

Πάντως το γεγονός ότι ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος θα δώσει το παρών σε μια σύσκεψη που δεν θα είναι ούτε ο Πατέρας, ούτε ο Βγενόπουλος μαρτυρά ξεκάθαρα και το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στους 3 μετόχους του Παναθηναϊκού!

Όπως και να έχει γίνεται κατανοητό ότι οι ζυμώσεις στα διοικητικά των νταμπλούχων Ελλάδος συνεχίζονται και σαφώς το ραντεβού της Τρίτης αναμένεται να πάει ένα… βήμα πιο πέρα το θέμα.
Πηγή: gazzetta.gr