Με πολλά νεύρα συνοδεύτηκε η επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ μετά το μεγάλο διάστημα αποχής που προκάλεσε ο κορονοϊός. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, Ντάνι Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες είχαν μια αψιμαχία την ώρα που το πρώτο μέρος βρισκόταν στα μισά του, δημιουργώντας μια εικόνα που προκάλεσε αρνητικά σχόλια,

Χθες (09/06), ο Ίλια Ίβιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στους δύο παίκτες για τη συμπεριφορά τους και ζήτησε από αμφότερους να βάλουν τέλος στο θέμα, όπως και φυσικά να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» τόσο ο Ιταλός εξτρέμ όσο και ο Βόσνιος στόπερ συμφώνησαν σε αυτό και έδειξαν πως το επεισόδιο θεωρείται λήξαν.

Παράλληλα, ο Αντρέ Σιμόες απολογήθηκε στον Μάσιμο Καρέρα, επειδή κατά την αντικατάστασή του έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια χωρίς να δώσει το χέρι του στον Ιταλό τεχνικό. Όλοι στις τάξεις της Ένωσης δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν στο ματς με τους «πράσινος» και προσηλώνονται στον αγώνα με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη.