Ο Γιώργος Γλου έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό να πηγαίνει στο Πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Ο α’ αντιπρόεδρος αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γιώργος Γλου τόνισε πως οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον κόσμο: «Δεν πρόκειται να φτάσουμε στο πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Είμαστε Ολυμπιακός και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο….Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να προσφέρει».

Οσα ανέφερε ο Γλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση. Εγώ ήρθα σε επαφή και με τους άλλους τρεις για να μάθω τη θέση και την γνώμη τους. Ο κ. Μαρινάκης μου απάντησε αμέσως και μου είπε πως πρέπει να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση. Και οι άλλοι δύο ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό της ομάδας».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους επιχειρηματίες:

«Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να προσφέρει. Στόχος είναι να βρεθούν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Χρειάζονται και τα μέλη. Ο κόσμος θα φέρει λεφτά. Είμαι ενάντια στην συνδρομή. Ο κάθε ένας να δίνει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς. Είτε 10.000 ευρώ να βάλει κάποιος, είτε 10 ευρώ, αγαπάει το ίδιο τον Ολυμπιακό. Σαν φίλαθλοι θέλουμε τίτλους, όμως, σαν παράγοντες δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπη. Με 100.000 μέλη θα μπορούσαμε να πρωταγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το αν στις πιθανές λύσεις συμπεριλαμβάνεται και εκείνη του Πρωτοδικείου, ο κ. Γλου ήταν σαφής:

«Δεν πρόκειται να φτάσουμε στο πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Είμαστε Ολυμπιακός και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».
πηγή: gazzetta.gr