Αρκετές μέρες μετά την τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ξάνθη σε παιχνίδι μπαράζ και ο Ορέστης Καρνέζης με δηλώσεις του στη NOVA στάθηκε στην σημασία που έχει η αναμέτρηση αυτή.

Ο γκολκίπερ των «πράσινων» τόνισε ότι η αγωνιστική αποχή των παικτών είναι αρκετά μεγάλη ωστόσο επισήμανε ότι ένα τέτοιο ματς παραμένει πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρνέζη στη NOVA:

Για τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη και το μεγάλο διάστημα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις:

Πράγματα είναι κάπως ασυνήθιστο, να έχουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ενώ η αγωνιστική αποχή από το τελευταίο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη. Αυτό όμως δεν παύει να μας δημιουργεί μεγάλο κίνητρο. Αυτό το παιχνίδι είναι μια πρόκληση για εμάς και μέσα στην άσχημη σεζόν, ίσως να βγει και κάτι καλό.

Για την Ξάνθη:

Η Ξάνθη είναι μια αρκετά καλή ομάδα, δεν δέχεται εύκολα γκολ. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για να αντιμετωπίσεις. Αυτό όμως δεν μας απασχολεί. Πρέπει να κοιτάξουμε την δικιά μας ομάδα, να είμαστε όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, για να κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη.

Για την ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγώνα μπαράζ:

Η ψυχολογία που πρέπει να έχουμε, είναι ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε.

Για το αν υπάρχουν σημάδια χαλαρότητας και αν οι Πράσινοι είναι έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης:

Χαλαρότητα είναι λογικό να υπάρχει, όταν μεσολαβεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Όμως νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει στο παιχνίδι και θα κερδίσουμε στο τέλος. Είναι το τελευταίο παιχνίδι και μας δίνεται μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε κάτι που δεν μπορέσαμε στο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή ευκαιρία.

Πηγή: Sport-fm.gr