Στα πλάνα του Γιάννη Βονόρτα για το ματς με τους Ακρίτες βρίσκονται οι Σισοκό και Φιγκερόα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες, κατάφεραν τελικά να αναρρώσουν πλήρως και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού, καταλαμβάνοντας μια θέση στην αποστολή.

Ο ιβοριανός εξτρέμ ξεπέρασε σε απόλυτο βαθμό τη διάταση που είχε υποστεί στον δεξί ώμο, ενώ ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στο ισχίο, άσχετα αν και το απόγευμα της Τετάρτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το φινάλε του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αφίχθη ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να δειπνήσει με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι τραυματίες Τοτσέ και Μαυρίας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοινώθηκε 19μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα κατάταξης με αντίπαλο την Ξάνθη.

Εκτός έμειναν οι: Ταμπάκης, Κοτσόλης, Μαυρίας, Κουίνσι, Φουρλάνος, Τοτσέ, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Σπυρόπουλος.

Πηγή: Sport-fm.gr