Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι ο μόνος «δικέφαλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα κάνει συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, η δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως τα βρίσκει και με την ΑΕΚ, για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ερχόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τους ανθρώπους της Ένωσης να θέτουν ως προϋπόθεση για τη «μετακόμιση» την ίδια αντιμετώπιση με τους «ασπρόμαυρους». Δηλαδή, να λάβουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο.

Απομένουν κάποια βήματα για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, όπως το βασικότερο, να εγκριθεί το πλάνο στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΡΤ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα. Αν η απάντηση είναι θετική, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, με το κονδύλι να είναι εξασφαλισμένο και να μην επηρεάζεται από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, θα πάρει σειρά ο ΟΦΗ, καθώς το συμβόλαιό του με τη Nova έχει λήξει. Μετά σειρά θα πάρει και η συζήτηση για πιθανότητα συμφωνίας με τη Super League 2.