Συνεχίζονται οι έρευνες των ισπανικών Αρχών για την υπόθεση των στημένων αγώνων, εγκέφαλος του οποίου φέρεται να είναι ο Ραούλ Μπράβο. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα από τη χώρα της Ιβηρικής εμπλέκουν και έναν Έλληνα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Confidencial που δημοσιεύεται και στην ηλεκτρονική της έκδοση, τη στιγμή που έγινε η έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι του πρώην παίκτη των Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας, το πρωί της 28ης Μαΐου, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, με σκούρα μαλλιά, φορώντας τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, έφυγε τρέχοντας από το κτίριο. Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι δεν συντρέχει λόγος για να τον κυνηγήσουν, κάτι που αποδείχθηκε λάθος.

Και αυτό γιατί αργότερα στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο βρέθηκε μια άδεια οδήγησης, η οποία ανήκει σε αυτόν τον άνθρωπο. Μάλιστα, αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου ανθρώπου, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι είναι και αληθινό.

Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε αργότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών πράγματι πρόκειται για Έλληνα ο οποίος είχε φτάσει στη Μαδρίτη πριν από ένα 24ωρο, ενώ θα έφευγε την ίδια ημέρα. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που έμενε η Αστυνομία βρήκε μια τσάντα με 54.400 ευρώ, με τον ίδιο να τονίζει ότι την είχε παραλάβει από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος άνδρας δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ζήτημα των στημένων αγώνων, χωρίς ωστόσο να πείσει τις Αρχές, οι οποίες θεωρούν ότι αποτελεί μέλος του κυκλώματος των Μπράβο και Αράντα. Μάλιστα, με τον πρώτο φαίνεται να γνωρίζονται από τη Βέροια, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας -όπως τονίζεται- κατάγεται από εκεί.