Δεν άργησαν πολύ να ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του οι άνθρωποι της Ίντερ. Άλλωστε, τον είχαν κλείσει ήδη και το μόνο που απέμενε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες ήρθαν σήμερα.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο άνθρωπος που πήρε τα ηνία των «νερατζούρι», λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον 60χρονο κόουτς, χωρίς όμως να διευκρινίσουν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψαν με τον πρώην τεχνικό των Τσέλσι, Γιουβέντους και εθνικής Ιταλίας.

Παρασκευής ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος αντικαθιστά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Είμαι βέβαιος πως είναι ένας από τους κορυφαίος προπονητές και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας και την αποστολή μας, που είναι να κάνουμε ξανά την Ίντερ από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του κλαμπ, Στίβεν Ζανγκ.

«Αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης στο πρόσωπό μου. Επέλεξα την Ίντερ, λόγω του μεγέθους που έχει σαν σύλλογος, αλλά και για τη φιλοδοξία και την ιστορία που έχει το κλαμπ. Μου έκανε αίσθηση η διαφάνεια της Ίντερ και η επιθυμία να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει», είπε από την πλευρά του ο 50χρονος αλενατόρε.

Ο Κόντε θα εργαστεί ξανά σε ομάδα της Serie A έπειτα από μια πενταετία, με τελευταία του ομάδα τη «Βέκια Σινιόρα, στην οποία πήγε μετά από θητείες σε Αρέτσο, Μπάρι, Αταλάντα και Σιένα.