Το θέμα για την αντικατάσταση του Μαξ Αλέγκρι είναι αυτήν τη στιγμή στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Γιουβέντους. Σύμφωνα με όλα τα ιταλικά ΜΜΕ, ειδικά αυτά με έδρα τον ιταλικό Βορρά που έχουν και καλύτερη πληροφόρηση, συγκλίνουν στο ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο άνθρωπος που έχει την… pole position για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού στους «μπιανκονέρι».

Ωστόσο, από το Τορίνο τονίζεται ότι το θέμα δεν έχει κλείσει και δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες, καθώς στην «μπιανκονέρα» λίστα βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις προπονητών. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ένας πόθος για τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο ο ίδιος έκλεισε την… πόρτα στους επίδοξους μνηστήρες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα ήταν το ίδιο αρνητικός στο να αφήσει την Τότεναμ για κάποιον άλλο σύλλογο, παρόλο που οδήγησε τα «σπιρούνια» στον τελικό του Champions League. Ωστόσο, οποιαδήποτε κουβέντα θα γίνει μετά το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ που θα κρίνει τον πιο σημαντικό τίτλο στην Ευρώπη.

Παράλληλα, στη «Βέκια Σινιόρα» εξετάζουν και την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να δείχνει αυτήν τη στιγμή να πλησιάζει περισσότερο από όλους στο Πιεμόντε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Σέρβος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους, αλλά μένει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Λάτσιο.