Στη τεράστια λίστα των αποχωρήσεων από το Μαρούσι προστέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και το όνομα του Σταύρου Ελληνιάδη, ο οποίος δεν άντεξε άλλο την κατάσταση στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ελληνιάδης παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή αγωνιστικού τμήματος αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση στο Μαρούσι είναι πια μη αναστρέψιμη. Γνωστοποίησε μάλιστα την παραίτηση του κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Εξαντλήθηκε πλέον κάθε όριο σωματικής και ψυχολογικής αντοχής. Εξαντλήθηκαν επίσης και οι ηθικές δεσμεύσεις που είχα απέναντι στους παίκτες οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα. Μόνο γι αυτούς αισθάνθηκα υποχρεωμένος να προσπαθήσω μέχρι τέλους. Μετά από δυο εκπληκτικές σεζόν που συνοδεύτηκαν από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και μια λαμπρή ευρωπαϊκή πορεία μέχρι το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα, η ομάδα έχει μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια».

Για τη διοικητική αναταραχή που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα και τις προσπάθειες που κατέβαλε εξήγησε ότι «μπορεί να μην προέρχομαι από το Μαρούσι όμως δέθηκα με αυτή την ομάδα και μαζί της ένιωσα πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Ωστόσο αυτό που βίωσα τον τελευταίο δίμηνο ήταν ένας αργός και βασανιστικός θάνατος. Προσπαθήσαμε με τον κ. Μπαρτζώκα να εκπέμψουμε “sos” αλλά δυστυχώς όταν το άκουσαν αυτοί που έπρεπε, ήταν πάρα πολύ αργά. Θέλω να ελπίζω ότι το Μαρούσι θα βγει από το σκοτεινό τούνελ και θα ξαναβρεί το δρόμο του γιατί είναι μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία απετέλεσε πρότυπο και με τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και με τα αγωνιστικά της επιτεύγματα».

Πηγή: gazzetta.gr