Ευχάριστα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Χουάν Ρότσα, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Τότεναμ και Ολυμπιακό που έρχονται. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Στέργο Μαρίνο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του προπονητή του.

Το μοναδικό ερωτηματικό για το ματς του Λονδίνου κόντρα στους «Spurs» ήταν ο έλληνας αμυντικός, αφού το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο. Σήμερα έβγαλε κανονικά όλο το μέρος της προπόνησης και σίγουρα δίνει ακόμα μια λύση στα «χέρια» του Ρότσα, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την πρόκριση.

Απών ήταν για ακόμα μια ημέρα ο Κούινσι. Ο γκανέζος μεσοεπιθετικός ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε το παιχνίδι του Europa League και συνέχισε την θεραπεία μόνος του.

Την Τρίτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσουν τη τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ενώ στο τέλος αυτής ο Ρότσα θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Στη χθεσινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Πηγή: Sport-fm.gr