«Ντόπες» από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην προπόνηση της Δευτέρας προς τους παίκτες του, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League και να επιτευχθεί η πρόκριση, παρά τις δυσκολίες ενός τέτοιου παιχνιδιού. «Πάμε και ότι βγει», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός.

Η καλή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και η νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 2-1 ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ο νέος στόχος του τριφυλλιού είναι να πάρει την πρόκριση στην επόμενα φάση του Europa League. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται το διπλό στο Λονδίνο και όπως τόνισε ο Ρότσα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, οι παίκτες οφείλουν να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι το ντέρμπι στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού του για την ώρα και να το σκεφτούν μετά την Τότεναμ.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Τώρα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αρχικά με την Τότεναμ, πάμε να τα δώσουμε όλα και ότι βγει και από εκεί και πέρα όταν επιστρέψουμε θα δούμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια προς τους «πράσινους».

Πηγή: Sport-fm.gr