Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για δύο σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που πλέον δεν βρίσκονται στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά ο ίδιος θα τους ήθελε ξανά πίσω. Ο λόγος φυσικά για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

Από το 2009, όταν ο Πορτογάλος πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρχε μια ιδιαίτερη μονομαχία μεταξύ των δύο, που κρατούσε ψηλά τον πήχη του ενδιαφέροντος των φιλάθλων. Πλέον, ο CR7 παίζει στην Ιταλία και τη Γιουβέντους, αλλά ο Αργεντινός θα τον ήθελε ξανά πίσω.

«Η αντιπαλότητα με τον Κριστιάνο ήταν πολύ υγιής και καλή για τους φιλάθλους», σχολίασε ο Μέσι στη Marca, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα: «Άκουσα τις και ήξερα ότι δεν είμαι στη μάχη. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα».

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε μέσω της μαδριλένικης εφημερίδας και στο περίφημο «MSN» των Καταλανών, για να εκφράσει την ελπίδα του ότι ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο «Καμπ Νου».

«Θα τον ήθελα πολύ ξανά κοντά μας, αλλά ξέρω ότι είναι περίπλοκο. Τον αγαπάμε όλοι, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλός συμπαίκτης. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ξέρω όμως ότι είναι δύσκολο να τον αφήσει η Παρί να φύγει…», σχολίασε ο Μέσι.